Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

Vermland oppgraderes

Austevoll Elektro med leveranse av omformertavler og alarmanlegg til MV Vermland
MV Vermland

Austevoll Elektro inngikk i slutten på januar kontrakt med rederiet
SP/f Vermland på Færøyene på en omfattende systemleveranse til forbåten MV Vermland. Fartøyet gjennomgår i disse dager en stor oppgradering på verft i Fredrikshavn og mange av de nye systemene kommer fra Austevoll Elektro.

En slik oppgradering skiller seg fra et nybygg ved at nye system og komponenter må tilpasses til eksisterende system om bord. Med dette har vi virkelig fått brukt vår kompetanse på leveranse av skreddersydde løsninger. Austevoll Elektro har levert hovedtavle, power management system, alarmsystem og omformertavler for thrustere.

Hovedtavle 400V

For omformertavlene ble det tidlig klart at standardløsninger ville bli for høye og vi måtte derfor bygge disse mer kompakte. Med vår lange elektromekaniske erfaring designet vi en spesialløsning som fikk plass om bord akkurat der rederiet ønsket. Mange har en oppfatning av skreddersøm som dyrt, men dette fikk vi gjort uten store ekstrakostnader for kunde.

Omformertavle

Også for det nye alarmsystemet har vi leverte en helt ny løsning. Prosjektet er det første vi leverer på X-Connect plattformen etter at vi tidligere i år inngikk en partnerskapsavtale med Blue Ctrl AS (tidligere Ulstein Blue Ctrl). Dette er et samarbeid vi har stor tro på fremover og som sikrer våre kunder alarmanlegg bygget på en solid og vel anerkjent automasjonsplattform.

Les mer om våre systemløsninger her
Les mer om våre automasjonsprodukt her

Kontakt

Ae Portrett Oystein

Øystein Kalvenes

Salgsansvarlig system
(+47) 95 29 19 03
Ae Portrett Kurt

Kurt Hovland

Salgsansvarlig tavle
(+47) 95 29 19 19
Ae Portrett Sigve

Sigve Gokstad

Avdelingsleder
(+47) 95 29 19 17