Austevoll Elektro Pos

Kvalitet og HMS

Austevoll Elektro har trippel sertifisering av sitt styringssystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø innenfor ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45 001.

Austevoll Elektro har trippel sertifisering av sitt styringssystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø innenfor ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45 001.

KHMS system

Våre kunder skal kunne stole på at de vil få produkter og tjenester av høy kvalitet når de jobber sammen med oss. For å gi kundene trygghet for at vi har de nødvendige interne rutinene for å møte våre forpliktelser på beste vis, har Austevoll Elektro derfor utviklet, implementert og sertifisert et styringssystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø.

Lærlingbedrift

Austevoll Elektro er en aktiv lærebedrift og tar hvert år inn 2 til 4 nye lærlinger innenfor elektriker-,tavlemontør- og automatikerfagene. Lærlingeordningen er en svært viktig ressurs for bedriften, og mange av våre tidligere lærlinger er i dag fast ansatte. Som lærebedrift tar vi også vår del av ansvaret for å utdanne nye fagfolk til den videre elektrifiseringen av samfunnet vårt.

Medlemskap og autorisasjoner

  • Medlem av NELFO – Foreningen for el- og IT-bedriftene i Norge
  • Autorisert elektroinstallatør
  • Autorisert ekomnettinstallatør
  • Godkjent lærebedrift

Kursoversikt

Austevoll Elektro driver opplæring av eget personell og tilbyr også kurs til lokale bedrifter og samarbeidspartnere. Kursene blir gjennomført ved behov.

Varme arbeider

Sertifisering innen sikkerhet ved varme arbeider

Førstehjelp

Førstehjelpskurs tilpasset kundens behov med godkjent instruktør.

Stillaskurs

Rammestillas med bygging, bruk og demontering fra 2-5m og 5-9m

Ta kontakt for kursplan