austevoll-elektro-pos

Innholdsfortegnelse

Tjenester

Austevoll Elektro er systemintegrator og totalleverandør av elektrosystem og service til skip, havbruk, industri og bolig.

Systemløsninger

Basert på vårt egenutviklede batterisystem, Batterator, leverer vi effektive og pålitelige batteri- og hybridløsninger til skips- og havbruksnæringene. Vi tar hånd om hele prosessen fra engineering til produksjon, installasjon og igangkjøring, og skreddersyr systemet til dine eksakte behov. Batterator-systemet er levert til en rekke kunder i ulike markedssegmenter, med svært gode driftserfaringer.
toppbilde-web

Tavleproduksjon

Med 50 års erfaring og bred kompetanse produserer vi et maritime hovedtavler, fordelingstavler og elektroprodukter til en lang rekke trofaste kunder. Tette bånd mellom engineering, produksjon og service sikrer kvalitet, fleksibilitet og leveringsdyktighet – til beste for våre kunder.
NS5B9161-kopi

Elektroservice

Austevoll Elektro utfører alle typer service på elektriske anlegg og tavlesystemer for kunder i maritim sektor, havbruksnæringen og industrien. Våre saksbehandlere og montører har lang erfaring med marine og industrielle elektrosystemer, og vi tar på oss alt fra store ombyggingsjobber til mindre serviceoppdrag, feilsøking og vedlikehold. Ved kritiske feilsituasjoner rykker vi raskt ut og avhjelper med nødvendige reparasjoner.
AE-film-screenshot-03_web

Automasjon

Vi utvikler løsninger og leverer integrerte alarm- og automasjonssystemer til de fleste skips-, havbruks- og industriformål.
AE-film-screenshot-07_web

Bolig

Våre montører utfører hele spekteret av elektrikertjenester for bolig- og hytteeier.
AE-film-screenshot-09_web