Austevoll Elektro Pos

Innholdsfortegnelse

Automasjon

Vi utvikler løsninger og leverer integrerte alarm- og automasjonssystemer til de fleste skips-, havbruks- og industriformål.

Integrerte automasjonssystem

Vårt integrerte automasjonssystem er et skalerbart alarm- og kontrollsystem som gir full oversikt over de ulike systemene om bord på fartøyet. Vi kan levere alt fra mindre alarmsystem til større integrerte system med for eksempel:

  • Alarmsystem (AMS)
  • Power Management System (PMS)
  • Energy Management System (EMS)
  • Tankmåling
  • Ballaststyring

Vi leverer nøkkelferdige system og utfører all nødvendig prosjektering, programmering, installasjon og idriftsettelse.

Kraftstyringssystem (PMS) og Energistyringssystem (EMS)

Som en del av våre hybrid- og batterisystem leverer vi også power management system (PMS) og energy management system (EMS). Gode kraft- og energistyringssystem er viktig både for å sikre optimal og energieffektiv drift og ikke minst for sikkerheten om bord.

Les mer om vårt Batterator batterisystem og fremdriftssystem her.

Prosesstyring

Vi levere alt fra enkle styringer til avansert prosesstyring. Dette inkluderer ventilstyring, pumpekontroll, nivåmåling og HMI. Ved å utvikle løsninger i samarbeid med våre kunder sikrer vi at kunden får skreddersydde system tilpasset sitt behov.

Manøversystem

Vi produserer og leverer manøverhendler og manøversystem både for fremdriftsmotorer og sidethrustere. Vi levere både enkel og dobbelhendel panel og disse kan benyttes på ulike posisjoner på bro. En skjerm i panelet viser både propellstatus og ønsket setpunkt.