Austevoll Elektro Pos

Innholdsfortegnelse

Bolig

Våre montører utfører hele spekteret av elektrikertjenester for bolig- og hytteeier.

Elektrikertjenester for bolig- og hytteeiere i Austevoll

Våre montører utfører hele spekteret av elektrikertjenester for bolig- og hytteeier i Austevoll. 

  • Elektroinstallasjon, små og store oppdrag
  • Oppgradering av elektriske anlegg
  • Oppgradering av inntak og sikringsskap
  • Vedlikehold og reparasjoner
  • Sjekk av ditt elektriske anlegg

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om elektriske installasjoner, eller har planer om å bygge om eller bygge nytt? Vi gir råd om valg av produkter og løsninger, og setter opp et konkurransedyktig tilbud basert på dine ønsker.

(kontakt oss-knapp)

Solcelleinstallasjoner

Ønsker du å produsere din egen kraft fra en fornybar energikilde? Austevoll Elektro leverer solcelleanlegg til eneboliger og fritidshus. Vi hjelper deg med alt du trenger for å komme i gang med solenergi og estimerer hvor mange kilowattimer du kan forvente fra ditt tak.

Austevoll Elektro tilbyr panel til de fleste typer tak som takstein, takplater, ståltak og flate tak. De fleste boligeiere ønsker solcelleanlegg som et supplement til strøm fra Kraftlaget. Strømmen fra solcellene vil dekke hele eller deler av forbruket og i perioder der det er overskudd leveres overskuddsenergien tilbake til Kraftlaget.

Off-grid

I tillegg til eneboliger leverer vi også solcelleanlegg til hytter som ikke er tilkoblet strømnettet, såkalt «off-grid». For slike anlegg tilbyr vi også en batteripakke som et bufferlager når solcellene ikke produserer tilstrekkelig. Størrelsen på batteripakken vil avhenge av forbruk og behov.

Støtteordninger fra Enova

Enova har støtteordninger for huseiere som installerer solcelleanlegg. Enovatilskuddet er for private husholdniger og gjelder både helårsboliger og fritidsboliger. Vi anbefaler at dere sjekker hjemmesiden til Enova for de siste oppdaterte ordningene.