Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

Nye hovedtavler levert

Denne uken ble et nytt tavlesystem med hovedtavler, nødtavler og fordelingstavler sendt ut fra tavleverkstedet hos Austevoll Elektro.
Hovedtavle 690V

Denne uken ble et nytt tavlesystem med hovedtavler, nødtavler og fordelingstavler sendt ut fra tavleverkstedet hos Austevoll Elektro. Leveransen for en norsk kunde er sendt til et verft i Norge og vil i løpet av nærmeste månedene bli montert ombord i fartøyet.

Siden begynnelsen av januar har de forskjellige tavlene sakte men sikkert tatt form inne på verkstedet. Tavlemontørene våre har i løpet av disse månedene bygget:

  • Hovedtavler 690V
  • Hovedtavler 440V
  • Hovedtavler 230V
  • Nødtavle 690V/230V
  • Fordelingstavler dekk 690V
  • Auxiliary tavler 690V
  • Utility tavler 230V
  • Landstrømskabinett


Det er en omfattende pakke med dokumentasjon og tegninger som skal til for en slik leveranse. En rekke ulike beregninger og analyser ligger til grunn for at tavlene skal bli sertifisert og godkjent av klasseselskap DNV-GL og kunde. Heldigvis har vi prosjektledere og ingeniører med lang erfaring innen maritime tavlesystemer.

Factory Acceptance Test (FAT) med kunde og klassing med DNV-GL ble gjennomført i forrige uke. Etter en siste finpuss av detaljer ble tavlene gjort klare for forsendelse denne uken. Etter at byggeperioden på verftet er ferdig er vi klar for avsluttende testing og igangkjøring før verftet leverer fartøyet til kunde.

Les mer om hva vi kan levere av tavlesystem og produkter her.

Kontakt

Ae Portrett Tore

Tore Håkon Haugland

Avdelingsleder / Salgsansvarlig tavle
(+47) 95 29 19 10
Ae Portrett Karsten

Karsten Møgster

Prosjektleder
(+47) 95 29 19 09