Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

Rekordstor ordreinngang

Etter en rekordstor ordreinngang de siste ukene i 2023 starter Austevoll Elektro 2024 med stor optimisme og gode utsikter.
1591380
FMV58 og FMV59 til Finnsnes Dykk & Anleggsservice

Etter en rekordstor ordreinngang de siste ukene i 2023 starter Austevoll Elektro 2024 med stor optimisme og gode utsikter.

De siste ukene i 2023 signerte Austevoll Elektro flere kontrakter på systemintegrasjon og leveranser av hybridsystem med batteri. På få år er aktivitetsnivået i bedriften doblet, og vi starter 2024 med stor optimisme. Selv om produksjonsplanen fylles er det ingen grunn til å hvile. Vi har fremdeles kapasitet til nye prosjekt og videre utvikling.

Nybygg
Vi er svært glade for at vi kan fortsette det gode samarbeidet med Fitjar Mekaniske Verksted på deres nybygg FMV58 og FMV59 til Finnsnes Dykk & Anleggsservice (bildet). Her blir det en omfattende leveranse med stor batteripakke, elektrisk fremdrift og automasjonssystem.

Hybridoppgraderinger
I tillegg til nybyggene på Fitjar Mekaniske Verksted signerte vi også 3 kontrakter på hybridombygginger der eksisterende fartøy skal oppgraderes med batterisystem og styringen av disse. Her får vi virkelig utnyttet kompetansen i bedriften der nye system skal integreres i eksisterende. Med en stor serviceavdeling har vi også kompetansen til å utføre elektroarbeidene om bord, både installasjon og tavleoppgraderinger.

De neste årene vil det skje mye spennende i Austevoll Elektro innen alle våre avdelinger, systemintegrasjon, tavleproduksjon, elektroservice og automasjon. Til dette trenger vi flere dyktige medarbeidere og vi søker både lærlinger, fagarbeidere og ingeniører. Se alle stillingsutlysningene på siden vår for ledige stillinger.

Kontakt

Ae Portrett Sigurd

Sigurd Vik

Salgsleder
(+47) 95 29 19 16
Ae Portrett Oystein

Øystein Kalvenes

Salgsansvarlig system
(+47) 95 29 19 03