Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

NIKLAS OPPGRADERT MED BATTERI

I april kom Niklas tilbake til Fitjar Mekaniske Verksted for en oppgradering med stor batteripakke.
Bilde1

Tilbake i 2016 leverte vi elektrisk fremdriftssystem til Niklas, bygg 218 ved Fitjar Mekaniske Verksted for Finnsnes Dykk & Anleggsservice. I april kom Niklas tilbake til Fitjar og vi fikk oppgradert fartøyet med stor batteripakke.

Niklas er en enskrogs arbeidsbåt utrustet og dimensjonert for tunge og utfordrende arbeidsoppgaver. Med elektrisk fremdriftssystem levert fra oss i 2016 var Niklas godt egnet til oppgradering med batteripakke.

Batteriinstallasjon
Finnsnes Dykk & Anleggsservice valgte en stor batteripakke på 1448kWh når de tok avgjørelsen om oppgradering. I tillegg til batteriene bestod leveransen vår av batteridrive og oppgradering av hovedtavlen. Eksisterende alarmsystem og power management ble oppgradert og nytt energistyringssystem ble integrert sammen med remote access løsning for fjerndiagnose og overvåkning. Vi utførte også elektroinstallasjonen av egen leveranse med engineering og kabelinstallasjon.

Det å installere nye system i eksisterende fartøy er krevende når systemene griper så tungt inn i hverandre, men installasjonen ble gjennomført uten overraskelser og ferdigstilt som planlagt takket være godt samarbeid med verft og rederi.

Kontakt

Ae Portrett Oystein

Øystein Kalvenes

Salgsansvarlig system
(+47) 95 29 19 03
Frank Torvund

Frank Torvund

Prosjektleder
+47 90 59 09 34