Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

Austevoll Ungdomsskule

I begynnelsen av desember tok Austevoll Ungdomskule i bruk nytt tilbygg og oppgraderte areal.

I begynnelsen av desember tok Austevoll Ungdomskule i bruk nytt tilbygg og oppgraderte areal. Blant annet er det tidligere bassenget gjort om til Kulturbadet, en aula for musikk og drama. Dette er første byggetrinn i en trinnvis rehabilitering der hele skolen skal være klar høsten 2020.

Austevoll Elektro har prosjektert det elektriske anlegget og utført alt av elektroinstallasjon. Skolen har fått et topp moderne system med tilstedeværelsesstyring av lys, varme og ventilasjon. I tillegg har vi installert datanettverk, brann og nødlyssystem og lyd og lysanlegg for scenen i Kulturbadet.

Vi har vært engasjert med både montører og lærlinger siden arbeidet startet høsten 2019 og vil være engasjert helt frem til rehabiliteringen er ferdig.

Kontakt

Ae Portrett Eivind

Eivind Eide

Avdelingsleder / installatør
(+47) 95 29 19 22