Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

KRAFTIG ØKNING PÅ SOLCELLER I 2022

Austevoll Elektro styrket satsningen på solceller i 2022 og opplevde en kraftig økning i antall leveranser gjennom året.

Austevoll Elektro har styrket satsningen på solcelleanlegg og har opplevde en kraftig økning i antall leveranser gjennom 2022.

Dette har resultert i rundt 30 leveranser det siste året. Vedvarende høye strømpriser og gode støtteordninger fra Enova gjør at stadig flere ønsker å produsere sin egen strøm.

– Vi så en økt interesse for solcelleanlegg i begynnelsen av 2022. Da hadde vi valget mellom å si nei til mange forespørsler eller utvide kapasiteten og satse på dette markedet. Vi valgte det siste og satset, sier salgsansvarlig Øystein Kalvenes.

– Vi tar oss av både prosjektering, installasjon og oppstart så det krever ikke spesiell kompetanse eller interesse for å ha solceller montert på taket. Kun et ønske om å nyttiggjøre sitt eget tak til strømproduksjon, sier Øystein Kalvenes.

Den største utfordringen har vært å ansette nye medarbeidere fort nok for å ta hånd om den økte etterspørselen. Vi har i løpet av det siste året ansatt flere dyktige montører og vi har knyttet til oss leverandører av solcellepanel og festemateriell for innfesting på ulike typer tak.

Den siste ansettelsen foreløpig er Jon Anders Neergård som prosjektleder for solceller og enøk. Jon Anders vil overta mye av arbeidet til Øystein Kalvenes både med salg, prosjektering og gjennomføring ute hos kunden.

– Med Jon Anders på laget styrker vi ytterligere det store gode laget som vi etter hvert er blitt. Da kan vi ta hånd om privatmarkedet på en god måte og vi får i tillegg kapasitet til å levere større solcelleanlegg til de bedriftene i Austevoll som ønsker å utnytte takflaten sin til strømproduksjon, sier Øystein Kalvenes.

Kontakt

Jon Anders Neergård

Jon Anders Neergård

Prosjektleder solcelleanlegg
(+47) 95 29 19 04