Austevoll Elektro Pos

 

Aktuelt

BATTERISYSTEM TIL MUNDAL BÅT

Austevoll Elektro har inngått kontrakt med Mundal Båt på levering av fremtidsrettet elektrosystem til deres bygg 100.

Fremtidsrettet elektrosystem til 15m Snurrevad katamaran.

Austevoll Elektro har inngått kontrakt med Mundal Båt på levering av fremtidsrettet elektrosystem til deres bygg 100. Det er rederiet Sjøliv fra Lofoten som har bestilt nybygget fra Mundal Båt. Katamaranen på 14,99 meter skal rigges for snurrevadfiske og skal leveres til reder ved årsskiftet 2023-2024.

Rederiet har valgt en fremtidsrettet løsning med batterisystem på 370kWh og redundant DC-system for sidepropeller og akselgenerator på hver av de 2 fremdriftsmotorene. Akselgeneratorene er såkalte «SnylteGeneratorer» som også kan benyttes til boost på fremdriften.

I tillegg skal Austevoll Elektro levere hovedtavle, landstrømsystem og manøversystem.

Kontakt

Ae Portrett Oystein

Øystein Kalvenes

Salgsansvarlig system
(+47) 95 29 19 03
Ae Portrett Sigve

Sigve Gokstad

Avdelingsleder
(+47) 95 29 19 17